1מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
2חותכים את תפוחי האדמה לפיסות בגודל שווה, לא משנה באיזה גודל - העיקר שיהיו שוות.
3מניחים שמן זית בתבנית תנור ומעבירים את תפוחי האדמה לתבנית. מערבבים, כך שתפוחי האדמה כולם יצופו בשמן. מוסיפים ענפי תימין, מלח, פלפל שחור, פפריקה מעושנת ואת הפלפל האדום (הוא מוסיף מתקתקות לתפודים, אל תוותרו עליו).
4מעבירים לתנור ל-30 דקות. אחרי 30 דקות, מוציאים מהתנור ומערבבים. מחזירים לתנור למשך 20 דקות. לאחר הזמן הזה, מוציאים ומערבבים שוב. מחזירים לתנור לעוד 15 דקות או עד שהם מוכנים. מכבים את התנור ומשאירים אותם בתנור הכבוי 15 דקות נוספות. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה