
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל- 200 מעלות צלזיוס (חום גבוה) 2. חותכים את הבצק לאורך, לשלושה חלקים, ומרדדים 3. חותכים את הגבינה למקלות- חיתוך קל ביותר בסוג זה של גבינה. 4מסדרים את המקלות זה לצד זה, לאורך דופן העלה, ומגלגלים. חותכים כל גלילה מוארכת לפיסות קטנות ברוחב של כ- 1 ס`מ לאחת, צובטים ומהדקים כל פיסה. 5מניחים על תבנית רחבה משומנת, בוזקים שומשום, ואופים כ- 20 דקות או עד שהחטיפים שחומים. 6מגישים חם, או מכינים מראש ומחמים לפני ההגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |