אוכל
אוכל
שונות

נגיסי גבינת רוקפור חמים

חטיף שמכינים מהר ומחסלים מהר

|מועצת הבקר והחלב| פורסם16:43
גבינות (צילום: דן-יה שוורץ)
צילום: דן-יה שוורץ
Rating:35reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 400 גרם בצק עלים
  • מרודד מראש
  • כ- 200 גרם גבינת רוקפור
  • שומשום

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל- 200 מעלות צלזיוס (חום גבוה) 2. חותכים את הבצק לאורך, לשלושה חלקים, ומרדדים 3. חותכים את הגבינה למקלות- חיתוך קל ביותר בסוג זה של גבינה.

4מסדרים את המקלות זה לצד זה, לאורך דופן העלה, ומגלגלים. חותכים כל גלילה מוארכת לפיסות קטנות ברוחב של כ- 1 ס`מ לאחת, צובטים ומהדקים כל פיסה.

5מניחים על תבנית רחבה משומנת, בוזקים שומשום, ואופים כ- 20 דקות או עד שהחטיפים שחומים.

6מגישים חם, או מכינים מראש ומחמים לפני ההגשה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il