אוכל
אוכל
שונות

מכינים לבד: פירורי לחם מתובלים

טובים פי אלף מהקנויים, ורק ברבע שעה עבודה

|mako| פורסם11:01
שניצל (צילום: ויקיפדיה)
צילום: ויקיפדיה
Rating:4.589reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • בערך חצי קילו לחם לא טרי

  • 2 כפות תימין מיובש
  • 2 כפות פטרוזיליה יבשה
  • כפית אבקת שום
  • כפית וחצי מלח
  • מעט פלפל שחור (כרבע כפית)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-150 מעלות. 2. חותכים את הלחם לקוביות, וטוחנים במעבד מזון רק עד לקבלת פירורים גסים. 3. מפזרים את הפירורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים לתנור לכרבע שעה. מדי פעם מערבבים. 4. מוציאים את הפירורים מהתנור ומניחים להם להצטנן כמה דקות. 5. מחזירים את הפירורים למעבד המזון, הפעם עם כל התבלינים. מעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים. 6. שומרים בצנצנת אטומה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il