אוכל
אוכל
שונות

פלאפל דגים

גרסה ימית של המאכל הלאומי

|גלובס| פורסם13:22
פלאפל פטריות
Rating:2.89reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1/4 1 כוסות חומוס יבש

  • 400-500 גרם פילה דג ים טרי קצוץ גס (כדאי בורי)
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 5 ס"מ שורש ג'ינג'ר מקולף וקצוץ גס
  • 4 שיני שום
  • 1 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1/2 כוס שמיר קצוץ
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ גס
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • מלח

אופן ההכנה:

1משרים את החומוס במים ל-12 שעות. 2. טוחנים את החומוס המושרה יחד עם הדג, הפלפל, הבצל, השום, הג'ינג'ר והכוסברה. אם המסה נראית לכם מעט רטובה, אפשר להוסיף שתי כפות קמח חומוס. 3. לשים את המסה כמה דקות בעזרת כפות הידיים, כדי לחבר את חלבוני הדג. 4. קורצים קציצות ומטגנים אותן בשמן עמוק. 5. מגישים עם חצאי לימון ו/או יוגורט קר.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il