
המצרכים (8 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1את שלושת סוגי השעועיות ואת גרגירי החומוס מסננים מהמים ומרתיחים את התערובת יחד שתי רתיחות. לאחר הרתיחה הראשונה שוטפים את השעועית והחומוס ומרתיחים שוב. 2בסיר מזהיבים את הבצלים הקצוצים בשמן זית. ולאחר ההזהבה מורידים את הסיר מהאש. 3מתחילים לסדר את הסיר: מתחילים בתערובת השעועית והחומוס. לאחר מכן גריסי פנינה וחיטה ביחד בשקית קוקי מחוררת קלות. מסדרים את כל הירקות, הפירות היבשים ועשבי התיבול. 4מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה כליטר מים עם מלח, פלפל וסילאן טורפים הכל ושופכים על הירקות עד כיסוי מלא. מחזירים לאש, מביאים לרתיחה ומקפים את הקצף שהצטבר. מרתיחים 1/2 שעה ומוסיפים את הביצים (שאותן מבשלים בסיר נפרד כ-10 דקות). 5מעבירים לפלטה מכוסה במגבת או לתנור על חום נמוך כ-100 מעלות למשך הלילה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |