
אתם באמת צריכים שמישהו יסביר לכם איך מכינים כריך עם פסטרמה? ברור שלא. מה שאתם אולי כן צריכים זה מתכון לפסטרמה ביתית, שתשדרג את הסנדוויץ' השגרתי אלפי מונים. אמנם המתכון דורש הכנה ארוכה יחסית, אבל הוא קל בטירוף, ומרגע שיש לכם את הפסטרמה מוכנה במקרר אתם יכולים להתפנק שוב ושוב בסנדוויץ' משביע, מזין ושווה ביותר. המצרכים :לפסטרמה (כמות שתספיק ל-5 סנדוויצ'ים לפחות):
לסנדוויץ':
אופן ההכנה:1שמים את נתח ההודו בקערה, ומכסים במים (זה יוצא 4-5 כוסות). על כל כוס מוסיפים כפית מלח וכפית סוכר. מניחים במקרר למשך הלילה לפחות. 2מערבבים את שאר החומרים ליצירת מרינדה, ומורחים על ההודו מכל הכיוונים. 3מחממים תנור ל-150 מעלות. מניחים את חזה ההודו בתבנית חסינת אש ומכסים ברדיד אלומיניום. אופים 30-40 דקות. מסירים את רדיד האלומיניום, מגבירים את החום ל-250 מעלות ואופים עוד כ-20 דקות. 4מצננים את הפסטרמה ופורסים בעזרת סכין חדה (לא משוננת). 5הרכבת המנה: מורחים על פרוסה אחת חרדל גרגרים ועל הפרוסה השנייה מיונז קל. מסדרים את החסה והעגבניות, ולבסוף את הפסטרמה (בערך שתי פרוסות - תלוי בעובי). נטע בירן היא התזונאית של רשתהולמס פלייס הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |