אוכל
אוכל
שונות

אסקרגו בחמאת טרגון ויין מבעבע

מנה מתובלת לאניני הטעם

|NG בר בשר| פורסם17:16
אסקרגו ברוטב (צילום: ShyMan, Istock)
צילום: ShyMan, Istock
Rating:2.142reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (2 מנות):

  • 12 יחידות חלזונות מבושלים על פי ההסבר לעיל, או משומרים מסוננים, או קפואים מופשרים 12 קונכיות נקיות
  • 150 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • צרור קטן של עלי טרגון
  • 5 שיני שום
  • שליש כוס יין לבן מבעבע
  • מלח
  • פלפל לבן לפי הטעם
  • פירורי לחם לבן מעורבים במעט גבינת פרמג'אנו טחונה דק

אופן ההכנה:

1מכינים את החמאה המתובלת - שמים במעבד מזון את החמאה, את הטרגון, את השום ואת היין. 2. מעבדים לתערובת אחידה ומתבלים במלח ובפלפל לבן. 3. ממלאים כל קונכייה במעט מהחמאה המתובלת. מוסיפים חילזון מבושל, וממלאים ביתרת החמאה. 4. זורים מעל את תערובת פירורי הלחם. 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 4-5 דקות, עד שהחמאה נמסה ופירורי הלחם משחימים. 6. מגישים מיד, עם לחם בצד.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il