אוכל
אוכל
שונות

פנקייקס מלוחים

קבלו את הבליני - הגרסה המלוחה לפנקייקס. הם עבים, אווריריים ומסדרים לכם ארוחת בוקר או ארוחת ערב קלילה ומהירה

|mako אוכל| פורסם10:10
בליני (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:4.765reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (15 מנות):

  • 1/2 כוס קוואקר
  • 1/2 כוס קמח
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס חלב
  • 30 גרם חמאה רכה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר טחון (לא חובה)
  • 1 כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

1טוחנים יחד את כל החומרים בבלנדר או במעבד מזון לבלילה אחידה.

2משמנים מחבת במעט מאוד שמן. מחממים על להבה בינונית-גבוהה.

3מזלפים עיגולים מן הבלילה אל המחבת החמה. כשמופיעות בועות ראשונות על פני הפנקייק, הופכים לצד השני לדקה נוספת.

4מגישים מיד לצד ירקות טריים ובתוספת גבינה מכל סוג שאוהבים.

* רוצים פנקייקס עגולים ומושלמים? מזלפים את הבלילה בעזרת כף, מגובה גבוה יחסית כשהכף "עומדת" (עם הידית כלפי מעלה).

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

אסתי ידידיה היאבעלת סטודיותופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il