
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
לציפוי:
להגשה:
אופן ההכנה:1מבשלים את הקינואה במים עם קורט מלח. חמש דקות בסיר מכוסה ועשר דקות נוספות ללא מכסה, או עד שכל הנוזלים נספגים בקינואה. מורידים מהאש. 2קוצצים את האבוקדו ומוסיפים לסיר הקינואה. מוסיפים גם את יתר המצרכים של הקציצות: פשתן טחון, אבקת מרק, קארי וחצי ביצה טרופה. 3יוצרים כדורים גדולים למדי (שלא יתפרקו בחריצי הגריל), מגלגלים בביצה ומצפים בפירורי לחם. צולים בערך 2-3 דקות מכל צד. 4זורקים את העגבנייה, הבצל, הגזר ושיני השום על הגריל עד שהם מקבלים צבע יפה ומרקם רך ונוח לעבודה. חותכים לפרוסות. 5את הרוטב ניתן לחם בפינג'ן מעל הגריל, אך הוא מעולה גם ללא בישול. פשוט מערבבים את השמנת והקארי ושופכים מעל הקציצות. 6מגישים את הירקות לצד המנה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |