אוכל
אוכל
שונות

לביבות דלעת ותפוחים חמוצים

פינוק קליל בלי רגשות אשמה: חגיגה של טעמים מתקתקים-חמצמצים

|ADITTA'S| פורסם10:30
לביבות דלעת ותפוחים חמוצים (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:3.36reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • 400 גרם דלעת חתוכה ומבושלת עד לריכוך

  • 2 תפוחי עץ "גרנד" מקולפים ומגוררים
  • 2 כפיות מיץ לימון טרי
  • 1/3 כוס סוכר חום
  • 2 כפות שמנת חמוצה
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
  • 1/3 כוס אגוזי פקאן או מלך קצוצים
  • 1 כפית קינמון טחון
  • קורט ציפורן טחון
  • חמאה או שמן קנולה לטיגון

להגשה

  • שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

1מסננים היטב את הדלעת המבושלת מהנוזלים למשך מספר דקות.

2מועכים ומערבבים עם שאר המצרכים עד שנוצרת תערובת אחידה וסמיכה.

3מחממים שמן או חמאה במחבת ובעזרת כף מניחים במחבת תלוליות של עיסה ומשטחים מעט.

4מטגנים כמה דקות מכל צד ומגישים פושר עם שמנת חמוצה מעל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il