
לביבות דלעת ותפוחים חמוציםפינוק קליל בלי רגשות אשמה: חגיגה של טעמים מתקתקים-חמצמצים![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (10 מנות):
להגשה
אופן ההכנה:1מסננים היטב את הדלעת המבושלת מהנוזלים למשך מספר דקות. 2מועכים ומערבבים עם שאר המצרכים עד שנוצרת תערובת אחידה וסמיכה. 3מחממים שמן או חמאה במחבת ובעזרת כף מניחים במחבת תלוליות של עיסה ומשטחים מעט. 4מטגנים כמה דקות מכל צד ומגישים פושר עם שמנת חמוצה מעל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |