
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את התנור מראש ל-250 מעלות על גריל (אפשר גם על אופציית תנור רגילה). 2שוטפים היטב את תפוחי האדמה עם הקליפה וחותכים לפלחים (תפוח אדמה גדול ל-8 פלחים ותפוח אדמה קטן ל-4). 3זולפים שמן זית, זורים בנדיבות מלח גס ופלפל גרוס ומעסים הכל טוב טוב. מניחים את הרוזמרין. 4אופים חצי שעה, מורידים את החום ל-220 מעלות ואופים עוד כרבע שעה עד חצי שעה, עד שתפוחי האדמה שחומים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |