אוכל
אוכל
שונות

תפוחי אדמה בתנור

תוספת פחממתית פשוטה וטעימה שהולכת עם כל ארוחה ולא משאירה אף אחד רעב

|mako| פורסם14:46
תפוח אדמה אפוי (צילום: Ksenia Kozlovskaya, Istock)
צילום: Ksenia Kozlovskaya, Istock
Rating:4.7121reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (10 מנות):

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור מראש ל-250 מעלות על גריל (אפשר גם על אופציית תנור רגילה).

2שוטפים היטב את תפוחי האדמה עם הקליפה וחותכים לפלחים (תפוח אדמה גדול ל-8 פלחים ותפוח אדמה קטן ל-4).

3זולפים שמן זית, זורים בנדיבות מלח גס ופלפל גרוס ומעסים הכל טוב טוב. מניחים את הרוזמרין.

4אופים חצי שעה, מורידים את החום ל-220 מעלות ואופים עוד כרבע שעה עד חצי שעה, עד שתפוחי האדמה שחומים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il