
מאפינס פירה ופטריותהאדם הסביר, שואלים אותו איך הוא משדרג את הפירה, אומר "עם בצל מטוגן". מישהו קצת יותר הרפתקן אולי יהפוך אותו למאפינס![]() צילום: פירגה, טועמים במטבח |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה בלי קליפה עד שהם רכים, ומסננים היטב מנוזלים. 2מעבירים לקערה ומועכים לפירה גס. 3מטגנים את הבצל בכפית שמן עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד שתי דקות. 4מערבבים את כל המצרכים, ואם צריך מוסיפים עוד כף קמח. טועמים ומוסיפים תבלינים אם חסר. 5ממלאים תבניות מאפינס מסיליקון בתערובת ואופים כ-30 דקות, או עד שהחלק העליון משחים. 6מוציאים מהתבנית רק אחרי שהמאפינס מתקררים לגמרי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |