מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מרקים

מרק חומוס, פסטה ותפוחי אדמה

עשיר, משביע ופשוט טעים

|null| פורסם15:25
חומוס בעכו (צילום: יח
צילום: יח"צ

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 גזר קטן חתוך לקוביות
  • 6 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
  • 2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות גדולות
  • 1/2 1 ליטר מים רותחים
  • 100 גרם פסטה קצרה
  • 1/2 כפית שום טחון
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף. 2. מוסיפים את העגבניות ומטגנים מספר דקות נוספות. 3. מוסיפים את החומוס, המים הרותחים, תפוחי האדמה, השום, המלח והפלפל 4. מבשלים 35-40 דקות על אש נמוכה בסיר מכוסה חלקית. 5. טוחנים את המרק במעבד מזון או בבלנדר ומחזירים לסיר. מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי משך הזמן המצוין על האריזה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il