
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מציתים להבה בינונית מתחת לסיר לחץ. מוסיפים את השמן, פרוסות הבצל, הגזר והסלרי. מאדים תוך כדי ערבוב במשך 5 דקות. 2מוסיפים את רסקי העגבניות (גם הטרי וגם המשומר). ממשיכים בבישול עוד כ-5 דקות. 3מוסיפים את הקטניות, עצמות המח, כורכום, פפריקה, כמון, פלפל אנגלי, מקל קינמון ועלי דפנה. לא מוסיפים מלח. 4מוסיפים מים לסיר עד לכמעט 2/3 גובה. נועלים את הסיר עם המכסה ומביאים למצב לחץ מקסימלי. מבשלים כך במשך כשעה. מורידים מן האש ונותנים לסיר להצטנן. מסירים את המכסה, מחזירים לאש קטנה וממשיכים לצמצם במשך כחצי שעה נוספת. נפטרים מעצמות המח. 5מתבלים במלח, מיץ לימון, עלי הפטרוזיליה, הכוסברה והסלרי ומגישים. * המתכון התפרסם לראשונה ב-03/12/15 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |