אוכל
אוכל
מרקים

מרק כרשה ותפוחי אדמה

מרק חם וטעים במרקם עשיר וקטיפתי

|מועצת הבקר והחלב| פורסם13:14
 כרישה (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:2.914reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (5 מנות):

  • 6 כרשות גדולות
  • 4 כפות חמאה
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • 6 כוסות מרק צח (מאבקת מרק כלשהי)
  • מלח, פלפל ומוסקט לפי הטעם
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 6 כפות בצל ירוק קצוץ דק

אופן ההכנה:

1חותכים רק את החלק הלבן של הכרשות,לחתיכות באורך 2-3 ס"מ.

2מחממים את החמאה בסיר ומאדים את הכרשות על אש קטנה, עד שיתרככו (לא להניח להן להשחים).

3מקלפים את תפוחי האדמה, פורסים ומוסיפים לסיר.

4יוצקים לסיר את המרק, מתבלים במלח, פלפל ומוסקט ומבשלים על אש קטנה עד שהירקות יתרככו. מסירים מהאש.

5מעבירים את הירקות והמרק דרך מסננת רשת (או מרסקים בבלנדר).

6מוסיפים למרק את השמנת ומעטרים מלמעלה בבצל ירוק. מגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il