אוכל
אוכל
מרקים

מרק חצילים ויוגורט

מרק קטיפתי של חצילים ואורז בתוספת מרעננת של יוגורט ונענע

|מועצת הבקר והחלב| פורסם11:23
חצילים (צילום: MARIA TOUTOUDAKI, Istock)
צילום: MARIA TOUTOUDAKI, Istock
Rating:35reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

  • 2 חצילים לא קלופים חתוכים
  • ½ כוס אורז
  • מיץ מלימון שלם
  • 2 שיני שום קלופות
  • 2 גביעי יוגורט 1.5%
  • צרור נענע
  • כף שמן זית
  • פלפל
  • כפית מלח
  • 1.5 ליטר מים רותחים

אופן ההכנה:

1מחממים כף שמן זית בסיר, מוסיפים שן שום אחת, מיץ לימון, חופן עלי נענע קצוצים ואת האורז, ומטגנים כמה דקות.

2מוסיפים 1.5 ליטר מים רותחים ואת החצילים, מלח ופלפל. מבשלים כ-20 דקות.

3מערבבים בקערה יוגורט, שן שום מרוסקת, עלי נענע קצוצים, כף שמן זית, כף מיץ לימון.

4יוצקים את מרק החצילים לקערות הגשה, מוסיפים 2 כפות מתערובת היוגורט ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il