
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את העדשים במים כשעתיים לפני תחילת בישול המרק. 2מסננים את המים מקערת העדשים ושוטפים את העדשים היטב. 3ממלאים כ-3/4 מהסיר במים, כשהם רותחים מוסיפים את העדשים, ½ כפית מלח, ו-½ כפית מרק עוף. 4מחממים שמן זית במחבת. מוסיפים את השום, הכוסברה ו-2 כפיות כמון. מערבבים כדקה. 5מוסיפים לסיר חופן אטריות דקות ואת תכולת המחבת. 6נותנים למרק לרתוח עוד כ-20 עד 30 דקות נוספות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |