אוכל
אוכל
מרקים

מרק עדשים

מרק כתום, מזין ופשוט עם עדשים כתומות, אטריות ותיבול כוסברה

|עושים שכונה| פורסם14:04
מרק עדשים
Rating:4.434reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • כוס וחצי עדשים כתומות

  • חבילת כוסברה קצוצה
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/2 חבילה של אטריות דקות
  • כמון
  • מלח
  • מרק עוף
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1משרים את העדשים במים כשעתיים לפני תחילת בישול המרק.

2מסננים את המים מקערת העדשים ושוטפים את העדשים היטב.

3ממלאים כ-3/4 מהסיר במים, כשהם רותחים מוסיפים את העדשים, ½ כפית מלח, ו-½ כפית מרק עוף.

4מחממים שמן זית במחבת. מוסיפים את השום, הכוסברה ו-2 כפיות כמון. מערבבים כדקה.

5מוסיפים לסיר חופן אטריות דקות ואת תכולת המחבת.

6נותנים למרק לרתוח עוד כ-20 עד 30 דקות נוספות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il