אוכל
אוכל
מרקים

מרק בצל

מרק שמשלב בתוכו טעמים משלושה בצלים שונים - לחורף חם וטעים

מרק בצל (צילום: אנטולי מיכאלו, הומייד - משלוחים של ארוחות צהריים לילדים)
צילום: אנטולי מיכאלו, הומייד - משלוחים של ארוחות צהריים לילדים
Rating:3.84reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 4 בצלים סגולים בינוניים

  • 3 כרישות (החלק הלבן)
  • 50 גרם בצל ירוק (החלק הירוק)
  • 1 כף סוכר חום
  • 4 שיניים שום פרוס
  • 2 כפות קמח
  • 2.5 ליטר מים
  • חצי ליטר יין לבן
  • פלפל אנגלי
  • עלי דפנה
  • תימין
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1פורסים דק את הבצלים, חותכים ל"גפרורים" את הכרישות ופורסים את הבצלים הירוקים לרצועות אלכסוניות.

2מאדים את הבצל והכרישה בסיר גדול עם מעט שמן עד לקבלת צבע זהוב.

3מוסיפים לסיר את הסוכר והקמח ומערבבים היטב.

4מוסיפים לסיר את הנוזלים והתבלינים, מערבבים, ומבשלים מכוסה על אש נמוכה במשך שעה.

5בסיום הבישול טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. בהגשה מפזרים בכל קערה מעט מהבצל הירוק.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il