אוכל
אוכל
מרקים

מרק שעועית ובקר

מרק מחמם ומפנק לימים הקרים

|מלון "רימונים" אילת| פורסם16:31
מרק שעועית ובקר (צילום: רוני בלחסן,  יחסי ציבור )
צילום: רוני בלחסן, יחסי ציבור
Rating:4.590reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעתיים וחצי
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (10 מנות):

  • 5 כפות שמן

  • 500 גרם צוואר בקר חתוך לקוביות
  • 200 גרם שעועית לבנה(מושרת יום לפני )
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות
  • 4 שיני שום קצוצים
  • 1 גבעול סלרי קצוץ
  • 150 גרם רסק עגבניות
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • ½ 1 כף פפריקה מתוקה
  • ½ 1 כף מלח
  • ½ כף פלפל שחור
  • 1 כף כמון
  • 1 כף מרק עוף
  • 3 ליטר מים
  • 1 כוס קמח

אופן ההכנה:

1בסיר עם מים מבשלים את השעועית הלבנה כשעה . 2. בסיר גדול מאדים את הבצל עד לקבלת גוון צהוב . 3. מוסיפים את הגזר וממשיכים לאדות מוסיפים את הבשר הפפריקה ורסק העגבניות והשום, ממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב מתמיד כ-5 דקות . 4. מוסיפים את כל התבלינים, הכוסברה והאורגנו , מסננים את השעועית הלבנה ומוסיפים אותה לתוך הסיר . 5. מוסיפים את המים מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-45 דקות 6. מדללים את הקמח בכוס עם מים מסמיכים את המרק ומבשלים עוד כ-15 דקות ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il