אוכל
אוכל
מרקים

מרק בטטה

מרק כתום וקטיפתי, בשילוב טעמים מרענן של ג'ינג'ר ותפוזים ועיטור צבעוני של בצל ירוק

|ננה בר| פורסם08:23
מרק בטטה של הננה בר (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:3.527reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעתיים ושלושת רבעי
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 כפות שמן זית

  • 1 בצל קצוץ
  • יחידת ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • 1 ק"ג בטטות
  • 500 מ"ל מץ תפוזים
  • 8 כוסותציר עוף
  • 1/8 כוס אגוז מוסקט
  • כף קליפת תפוז
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1עוטפים את הבטטות בנייר כסף, אופים עד לריכוך, חותכים לקוביות ומועכים.

2מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים בצל וג'ינג'ר ומבשלים עד קבלת צבע זהוב. 3. מוסיפים בטטות, מיץ תפוזים,ציר עוףותבלינים. 4. מבשלים תוך כדי ערבוב (כ- 20 דקות) ומתבלים במלח ופלפל. 5. לפני הגשה מקשטים עם בצל ירוק קצוץ ומניחים בעדינות במרק (בצד הצלחת) חזה אווז מעושן.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il