אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

כבד קצוץ של השף עמיר אילן

תוספת חובה על כל שולחן חג

|mako אוכל| פורסם12:44
כבד קצוץ (צילום: Ellert, L., GettyImages IL)
צילום: Ellert, L., GettyImages IL
Rating:1.763reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • 2 בצלים חתוכים לקוביות
  • 100 גרם חמאה
  • שן שום קצוץ דק
  • 500 גרם כבד עוף
  • מלח
  • פלפל לבן טחון
  • 2 ביצים קשות, קצוצות בסכין
  • 2 כפות קוניאק או ברנדי
  • רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית רוטב דגים תאילנדי (נם פלה) - לא חובה

אופן ההכנה:

1במחבת מטגנים את הבצלים בחמאה, על להבה נמוכה ובאיטיות, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת שקיפות ומתיקות (כעשר דקות לערך). 2.מוסיפים השום ומטגנים כדקה. 3. מוסיפים את הכבדים למחבת, ומטגנים בחום בינוני עד שמוכנים למחצה (חצי בישול - MR); מטבלים במלח ופלפל ומעבירים את הכל לקרש חיתוך וקוצצים בסכין לחתיכות קטנות. 4. בקערה מערבבים את הכבדים עם הביצים, הקוניאק, הפטרוזיליה ורוטב הדגים. מתקנים תיבול. 5. מקררים ומגישים על חסה רעננה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il