אוכל
אוכל
פסטות

פסטה פוטנסקה

פסטה זריזה עם רוטב עגבניות תמים למראה, שמסתיר בחובו עושר טעמים של ים וחופשה

|mako| פורסם08:55
פסטה פוטנסקה (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:512reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 50 גרם אנשובי

  • 2 עגבניות בינוניות
  • 2 שיני שום
  • 250 גרם פסטה מכל סוג
  • מלח, פלפל, סוכר
  • מעט שמן לטיגון
  • מים

אופן ההכנה:

1מרתיחים מים בסיר גדול.

2בינתיים קוצצים את העגבניות לקוביות בינוניות ואת השום לפרוסות, ומחממים שמן במחבת גדולה (כזו שיכולה להכיל את כל המנה).

3מטגנים את האנשובי מספר דקות עד שהוא מאבד לחלוטין את הצורה שלו. זהירות, מדי פעם הדג עשוי להתיז שמן.

4מוסיפים את השום למחבת, מטגנים יחד דקה ומכניסים גם את העגבניות. בשלב הזה המים בסיר אמורים כבר לרתוח – מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

5מתבלים את הרוטב, מוסיפים בין חצי כוס לכוס מים ומבשלים עד שהעגבניות מתמוססות לכדי רוטב אחיד.

6מסננים את הפסטה, מעבירים למחבת ומערבבים עד שהפסטה כולה מצופה בשכבה אחידה של רוטב. מגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il