
לזניה מנגולד וגבינותלזניה זריזה (זריזה ממש! רבע שעה ודי) עם רוטב לבן על בסיס שמנת וביצים (רויאל) במקום רוטב עגבניות, וכמובן - עם עלי מנגולד טעימים שהולכים נפלא עם גבינת ריקוטה וגבינה כחולה![]() צילום: דניאל לילה, על השולחן |
המצרכים :לתבנית מלבנית בגודל 30×35 ס"מ:
למלית:
לרוטב הלבן (רויאל):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. + מכינים את המלית: מערבבים את כל החומרים. 2מכינים רוטב לבן (רויאל): טורפים במזלג שמנת, ביצים, מלח, פלפל ושום. שומרים כוס רוטב בצד ואת השאר מוסיפים למלית המנגולד ומערבבים. 3מרכיבים את הלזניה ואופים: יוצקים 1/2 כוס מהרוטב הלבן ששמרנו לתבנית ומסדרים עלי לזניה. ומעליהם שליש מתערובת המנגולד. מפזרים מעט מוצרלה ופרמזן. מסדרים שכבה נוספת ומסיימים ברוטב לבן, צ'דר ופרמזן. 4אופים 45 דקות או עד שפני הלזניה זהובים. תגיות:לזניה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |