אוכל
אוכל
פסטות

פשטידות פסטה אישיות

מנה זריזה ומנחמת, פחמימתית כמו שצריך וטעימה בטירוף

|mako| פורסם15:45
פשטידות פסטה אישיות (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:3.524reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

  • 1/2 חבילת פסטה (איזה שבא)

  • 1 עגבנייה
  • 1 כף גבינת סקי
  • 2 פרוסות גבינה צהובה
  • חצי סלסלת פטריות שמפיניון
  • 1 שן שום
  • 1 כף שמן זית
  • מלח
  • מים לבישול
  • חופן אגוזי מלך (כדאי, לא חובה)
  • לפני האפייה: גבינה צהובה לפי הטעם

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2בינתיים מעבירים את כל יתר המצרכים למעבד מזון ויוצרים מהם מחית.

3מכניסים את הרוטב שהתקבל למיקרוגל ל-20 שניות, ומערבבים.

4מסננים את הפסטה, ומערבבים לתוכה את הרוטב.

5מעבירים לקערות חסינות חום, נותנים לכל סועד להוסיף מלמעלה את כמות הגבינה המועדפת עליו ומכניסים לתנור ל-7 דקות.

6מגישים מבעבע.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il