
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2בינתיים מעבירים את כל יתר המצרכים למעבד מזון ויוצרים מהם מחית. 3מכניסים את הרוטב שהתקבל למיקרוגל ל-20 שניות, ומערבבים. 4מסננים את הפסטה, ומערבבים לתוכה את הרוטב. 5מעבירים לקערות חסינות חום, נותנים לכל סועד להוסיף מלמעלה את כמות הגבינה המועדפת עליו ומכניסים לתנור ל-7 דקות. 6מגישים מבעבע. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |