
נודלס ספייסיאטריות ברוטב חלב קוקוס![]() צילום: יונתן בלום, יחסי ציבור |
המצרכים (2 מנות):
רוטב:
תלתלי חביתה:
קישוט:
אופן ההכנה:1מרתיחים מים מומלחים בסיר. כאשר המים רותחים מוסיפים לסיר את האטריות ומבשלים במשך 3 עד 5 דקות, עד שהן מוכנות אך לא רכות מדי. 2בינתיים מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה או בווק. מוסיפים את הבצל, השום, הכרוב והגמבה. מקפיצים את הירקות בשמן המתובל 3 דקות. 3מכינים תלתלי חביתה: מטגנים את הביצה במעט שמן במחבת קטנה לחביתה שטוחה. מוציאים, מגלגלים במהודק וחותכים לרצועות דקות. 4מכינים את הרוטב: שמים בקערית קטנה את כל חומרי הרוטב ובוחשים היטב. 5סיום המנה: מוציאים את האטריות מהסיר, מנקזים את עודף הנוזלים ומוסיפים אותן למחבת עם הירקות. יוצקים למחבת גם את תערובת הרוטב. 6מערבבים ומבשלים 2 דקות עד שהרוטב רותח והאטריות חמות מאוד. מזלפים עליהן את 2 כפיות שמן השומשום. 7מעבירים לצלחת הגשה עמוקה וזורים על המנה בצל ירוק, תלתלי חביתה, נבטי צנוניות ואגוזי קשיו. מגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |