אוכל
אוכל
פסטות

נודלס ספייסי

אטריות ברוטב חלב קוקוס

|"מאסיה באהבה", הוצאת ר. סירקיס| פורסם14:59
נודלס ברוטב חלב קוקוס (צילום: יונתן בלום,  יחסי ציבור )
צילום: יונתן בלום, יחסי ציבור
Rating:4.593reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 100 גרם אטריות קמח, נודלס, שטוחות וצרות (2 מארזים עגולים)
  • 3 כפות שמן קנולה
  • חצי בצל, פרוס דק
  • חצי כפית שום כתוש
  • 2 כוסות כרוב חתוך לרצועות קטנות וצרות
  • חצי גמבה אדומה, חתוכה לקוביות קטנות
  • 2 כפיות שמן שומשום

רוטב:

  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 1 כוס חלב קוקוס
  • 2 כפות רוטב צ'ילי פיקנטי או מתוק, לפי הטעם

תלתלי חביתה:

  • 1 ביצה טרופה
  • מעט שמן לטיגון

קישוט:

  • 4 כפות בצל ירוק, החלק הירוק, פרוס דק
  • נבטי צנונית
  • 3 כפות אגוזי קשיו קצוצים גס

אופן ההכנה:

1מרתיחים מים מומלחים בסיר. כאשר המים רותחים מוסיפים לסיר את האטריות ומבשלים במשך 3 עד 5 דקות, עד שהן מוכנות אך לא רכות מדי.

2בינתיים מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה או בווק. מוסיפים את הבצל, השום, הכרוב והגמבה. מקפיצים את הירקות בשמן המתובל 3 דקות.

3מכינים תלתלי חביתה: מטגנים את הביצה במעט שמן במחבת קטנה לחביתה שטוחה. מוציאים, מגלגלים במהודק וחותכים לרצועות דקות.

4מכינים את הרוטב: שמים בקערית קטנה את כל חומרי הרוטב ובוחשים היטב.

5סיום המנה: מוציאים את האטריות מהסיר, מנקזים את עודף הנוזלים ומוסיפים אותן למחבת עם הירקות. יוצקים למחבת גם את תערובת הרוטב.

6מערבבים ומבשלים 2 דקות עד שהרוטב רותח והאטריות חמות מאוד. מזלפים עליהן את 2 כפיות שמן השומשום.

7מעבירים לצלחת הגשה עמוקה וזורים על המנה בצל ירוק, תלתלי חביתה, נבטי צנוניות ואגוזי קשיו. מגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il