
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מעמידים סיר עם 6 ליטרים מים לפחות. 2משרים את הפטריות היבשות במים חמים למשך 20 דקות עד שהן רכות. מסננים וקוצצים גס. שומרים שתי כפות ממי ההשריה. 3מכינים את הרוטב: במחבת עמוקה מחממים את החמאה והשמן על להבה בינונית. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הבצל הקצוץ, ומטגנים תוך בחישה עד שהוא נהיה שקוף אך לא מזהיב. 4מוסיפים את פטריות השמפיניון והפורצ'יני עם מי ההשריה. 5מוסיפים את היין הלבן, מביאים לרתיחה עדינה ובוחשים עד שלא נותרים כמעט נוזלים. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח, פלפל ומוסקט ומכבים את האש. 6כשמי הפסטה רותחים, מוסיפים כף מלח (בזהירות, שהמים לא יגלשו) ומערבבים. מוסיפים את האטריות ובוחשים בזהירות. 7מבשלים עד שהפסטה מוכנה. שומרים רבע כוס ממי הבישול, ומסננים את הפסטה לסיר. מוסיפים מעט ממי הבישול ואת הרוטב. מערבבים היטב, מעבירים לצלחות הגשה, בוזקים גבינה ביד נדיבה ומגישים. * מדי יום שישי מתקיים בקניון CINEMALL בחיפה "שוק&COOK", שוק אוכל וסדנאות בישול עם שפים מובילים בישראל. המתכון מתוך סדנת השף עם לאון אלקלעי, השף של המסעדה האיטלקית TARANTINO. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |