אוכל
אוכל
פסטות

פסטה רחבה (פפרדלה)

פסטה עם זוקיני, זיתים וריקוטה

|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם11:58
Rating:4.627reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 500 גר' בצק פסטה
  • שליש כוס שמן זית
  • 1 זוקיני חתוכים לאצבעות
  • 3 שיני שם פרוסות
  • 5 עלי מרווה
  • כף קליפת לימון מגורדת
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • חצי כוס זיתי טאסוס מגולענים
  • 30 עלי בזיליקום טריים, קרועים ביד
  • 150 גר' גבינת ריקוטה טרייה

אופן ההכנה:

1מרדדים את הבצק לרצועה דקה ורחבה, במכונת הפסטה הידנית. מקפלים את הבצק כמה פעמים וחותכים בסכין לרצועות ברוחב של כשני ס"מ. 2. מכניסים את רצועות הבצק לסיר פסטה עם מים עם קצת מלח, רותחים, ומבשלים כשלוש דקות. מסננים. 3. בזמן הזה מחממים במחבת גדולה את השמן ומטגנים בו את הזוקיני, השום, והמרווה, כשלוש דקות. מוסיפים את הזיתים לטיגון קצרצר, מכניסים פנימה את הפסטה -ממליחים ומפלפלים. מערבבים. מוסיפים את הבזיליקום, מערבבים ומעבירים לקערת פסטה נאה. 4. מפזרים מעל את הגבינה בגושים ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il