
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את החצילים לחצאים ומטגנים חצי טיגון בשמן זית (זה עוד ייאפה בתנור). מוציאים. 2קוצצים את הבצל והשום ומטגנים. מוסיפים את הבשר הטחון לעוד טיגון קל. 3מוסיפים מלח, פלפל, מעט שמן זית, פלפל אנגלי ואגוז מוסקט. 4חותכים את עגבניות השרי לקוביות ואת הזיתים לרצועות, ומניחים על החציל שכבה של עגבניות וזיתים ושכבה של בשר. חוזרים על פעולה זו 3 פעמים. 5מכניסים לתנור שחומם מראש (200 - 180 מעלות) לכ-40 דקות. 6מניחים את המנה במרכז הצלחת, ומפזרים כמות גדולה של פטרוזיליה קרועה ביד (לא קצוצה בסכין). 7זולפים טחינה, מפזרים צנוברים, ומכניסים לעוד 5 דקות לתנור, לתת למנה עוד קריספיות. • רוצים לאלתר? אפשר בכיף להוסיף למנה פטריות, גמבה או גזר. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות)
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |