אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קציצות בקר בסגנון מסעדות הפועלים

האוכל הכי פשוט והכי טעים שיש - קציצות בשר ששוחות ברוטב עגבניות חריף

|אוכל מכל הלב| פורסם13:12
קציצות בקר בסגנון מסעדות הפועלים (צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב)
צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב
Rating:4.441reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם בשר בקר

  • 1 ביצה
  • 1 בצל מגורד
  • 1 תפוח אדמה מגורד
  • מלח, פלפל שחור
  • קינמון
  • פפריקה מתוקה
  • כמון
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 3-4 כפות שמן

לרוטב

  • 1 בצל בינוני

  • קופסא רסק עגבניות
  • 2 עגבניות מגורדות
  • שמן זית
  • 2 כוסות מים
  • 1 כף סוכר
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה חריפה

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המגורדות והתבלינים ומערבבים היטב. מבשלים כ-10 דקות ומוסיפים את המים.

2מכינים את תערובת הבשר על ידי ערבוב כל המרכיבים ויוצרים ממנה קציצות עם ידיים רטובות.

3מבשלים את הרוטב כחצי שעה ,מרסקים במעבד ידני עד קבלת מרקם חלק ומוסיפים את הקציצות. מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il