
קציצות בקר בסגנון מסעדות הפועליםהאוכל הכי פשוט והכי טעים שיש - קציצות בשר ששוחות ברוטב עגבניות חריף![]() צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המגורדות והתבלינים ומערבבים היטב. מבשלים כ-10 דקות ומוסיפים את המים. 2מכינים את תערובת הבשר על ידי ערבוב כל המרכיבים ויוצרים ממנה קציצות עם ידיים רטובות. 3מבשלים את הרוטב כחצי שעה ,מרסקים במעבד ידני עד קבלת מרקם חלק ומוסיפים את הקציצות. מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |