
קציץ בשר ממולא חגיגי עם תבשיל כרוב ותמריםמיטלוף היסטרי בתוספת תבשיל מתקתק ומיוחד![]() צילום: Felipex, Istock |
המצרכים (20 מנות):
לתבשיל כרוב
אופן ההכנה:1לקציץ:מערבבים היטב את כל החומרים, למעט הפסטרמה והביצים הקשות. 2משמנים תבנית אינגליש קייק ועורכים עליה את פרוסות הפסטרמה. 3מעבירים מחצית מתערובת הבשר, מסדרים מעל את הביצים הקשות, מניחים מעל את יתרת התערובת ומורחים בתערובת המיונז. 4סוגרים עם עודפי הפסטרמה ומכסים ברדיד אלומיניום. אופים כ-40 דקות בחום של 180 מעלות. 5לתבשיל:מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הכרוב והשום, מאדים קלות ומוסיפים את היין והדבש. 6מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות. מוסיפים תמרים ומבשלים עוד 15 דקות. מתבלים ומפזרים פטרוזיליה. 7להגשה:הופכים את הקציץ על תבשיל הכרוב ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |