אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קובה נייא

קובה עם בשר נא - ללקק את האצבעות

|דרך האוכל עם אהרוני וגברי| פורסם11:40
בורגול (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:2.97reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעתיים ושלושת רבעי
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • חצי קילו בשר רזה, נקי משומן ומגידים וטחון פעמיים (ניתן להשתמש בבשר כבש או בבשר בקר, נתחים כמו הפילה והסינטה, הם דלי שומן ומתאימים לאכילה כבשר נא)
  • 2 כוסות בורגול דק מושרה במים
  • 1 בצל קלוף חתוך לרבעים
  • 2-3 כפות עריסה (רסק פלפלים)
  • 2 כפיות כמון
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • 100 גר' צנוברים
  • כרבע כוס שמן זית עדין

אופן ההכנה:

1סוחטים את הבורגול מעודפי המים ומניחים אותו במעבד מזון או במטחנת מזון יחד עם הבשר הטחון והבצל. 2. את העיסה המתקבלת מניחים בקערה ומוסיפים לה את העריסה הכמון המלח והפלפל. לשים את התערובת היטב בשתי ידיים במשך כרבע שעה. 3. לקראת סוף הלישה מוסיפים בהדרגתיות את שמן זית לתערובת, טועמים, מתקנים תיבול ומוסיפים את הצנוברים. 4. צרים מהתערובת קציצות מוארכות וצרות, מניחים על צלחת הגשה, מזליפים מעליהן מעט שמן זית ואוכלים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il