אוכל
אוכל
מתכוני בשר

גברת קרנצ'י

שינקן על פרוסת חלה בליווי שמנת

|מסעדת מאנטה ריי| פורסם13:07
נתח בשר חזיר (צילום: SXC)
צילום: SXC
Rating:1.536reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • 4 פרוסות חלה
  • חמאה לטיגון
  • 4 ביצים
  • 4 פרוסות שינקן מבושל
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 300 גרם עלי בייבי תרד
  • מלח ופלפל לבן
  • מעט קליפת לימון מגוררת

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות). קורצים בכל פרוסת חלה חור בעזרת כוס. מחממים חמאה במחבת גדולה. מניחים את הפרוסות במחבת ומטגנים עד שחלקן התחתון מזהיב. הופכים את הפרוסות ושוברים ביצה אחת לתוך כל חור. מטגנים עד שהחלבון נקרש מעט. מעבירים לתבנית אפייה בעזרת מרית. מניחים פרוסת שינקן על כל פרוסת חלה, מכניסים לתנור ואופים 3 דקות. בינתיים מחממים את השמנת במחבת גדולה ומצמצמים אותה מעט. מוסיפים את עלי התרד, מלח, פלפל וקליפת הלימון, מערבבים ומסירים מהאש. מניחים פרוסת חלה בכל צלחת. מניחים את התרד על הפרוסות, יוצקים את השמנת ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il