אוכל טוב
רונן סקינזס

יליד 1969. סקינזס החל את דרכו באוסטרליה, לשם הגיע במסגרת טיול אחרי צבא, ונשאר כמה שנים. הוא עבד במסעדה איטלקית ששילבה אוכל ים תיכוני ומזרח אסייתי בסידני, והושפע מעבודתם של השפים האוסטרלים Neil Perry ממסעדת Rockpool ו-Matthew Moran ממסעדת Aria. כשחזר ארצה למד בתדמור. מאוחר יותר עבד במסעדת קרן של חיים כהן במשך שנתיים, וב-2002 החל לנווט את ספינתה של מסעדת מאנטה ריי בחוף עלמה ביץ' בתל-אביב. בשנים האלו יצא סקינזס להשתלמויות אצל שפים ברחבי העולם, וביניהם דניאל בולו בניו יורק וארזאק בסאן סבסטיאן. המטבח הים תיכוני של רונן מושפע מהמטבח הספרדי, האיטלקי והצרפתי הפרובנסאלי. "אני מעדיף להשתמש במעט מרכיבים ולהשאיר טעמים ברורים של חומרי הגלם. זהו אוכל אופטימי, כמוני", הוא אומר.