אוכל
אוכל
מתכוני בשר

ראגו צוואר טלה עם פסטה

מתכון מנצח לרוטב בשרי ועסיסי המוגש על צינורות פסטה טריים

|כל אחד רוצה להיות טבח| פורסם11:08
מאסטר שף (תמונת AVI: mako)
Rating:4.596reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

  • 6 שיני שום
  • ענף רוזמרין
  • צוואר טלה (כ-2.5 ק"ג)
  • עגבניות קלופות משומרות (עדיף מתוצרת איטליה)
  • חצי חבילת צינורות פסטה (עדיף של דה צ'קו)
  • שמן זית טוב
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מחממים את הסיר. ברגע שהוא חם, מזלפים לתוכו שמן זית ומוסיפים 6 שיני שום שלמות ורוזמרין. כשהשום מתחיל להשחים מוציאים את השום והרוזמרין.

2סוגרים ומתבלים צוואר טלה שלם במלח ופלפל בלבד.

3מוסיפים את רוטב העגבניות והעגבניות המשומרות לצוואר הטלה ומבשלים במכסה סגור למשך 3 וחצי עד 4 שעות.

4מפרקים בעדינות בעזרת כפות את הבשר מהעצם והסחוס ומשאירים בסיר רק את הבשר המפורק.

5שלב שני: מבשלים את הפסטה (צינורות) לדרגת אל דנטה ומסננים.

6מערבבים את הפסטה יחד עם הבשר, מוסיפים שמן זית וממשיכים לבשל עוד כמה דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il