
ראגו צוואר טלה עם פסטהמתכון מנצח לרוטב בשרי ועסיסי המוגש על צינורות פסטה טריים![]() |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את הסיר. ברגע שהוא חם, מזלפים לתוכו שמן זית ומוסיפים 6 שיני שום שלמות ורוזמרין. כשהשום מתחיל להשחים מוציאים את השום והרוזמרין. 2סוגרים ומתבלים צוואר טלה שלם במלח ופלפל בלבד. 3מוסיפים את רוטב העגבניות והעגבניות המשומרות לצוואר הטלה ומבשלים במכסה סגור למשך 3 וחצי עד 4 שעות. 4מפרקים בעדינות בעזרת כפות את הבשר מהעצם והסחוס ומשאירים בסיר רק את הבשר המפורק. 5שלב שני: מבשלים את הפסטה (צינורות) לדרגת אל דנטה ומסננים. 6מערבבים את הפסטה יחד עם הבשר, מוסיפים שמן זית וממשיכים לבשל עוד כמה דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |