אוכל
אוכל
מתכוני בשר

ביף סטרוגנוף

מתכון של מסעדת Pasto

|rest| פורסם13:07
בשר נא (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:2.29reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (6 מנות):

בשר

  • 1.5 קילוגרם פילה בקר טרי חתוך לקוביות (בגודל של 5 על 5 ס"מ)
  • 250 גרם פטריות שמפיניון טריות מנוקות ופרוסות

רוטב חרדל

  • 4 כפות חרדל

  • 1 כוס שמנת 42% שומן
  • שן שום כתושה

אופן ההכנה:

1מכינים את הרוטב: מערבבים החרדל, השום והשמנת, מתבלים בפלפל שחור, פלפל לבן ומלח. 2. ממליחים ומפלפלים את קוביות הפילה. 3. במחבת רחבה וכבדה מקפיצים את קוביות הפילה בשמן זית למידת צלייה מדיום, מוסיפים את הפטריות, מקפיצים יחד דקה נוספת ומסירים מהאש. 4. יוצקים את הרוטב למחבת החמה מערבבים ומגישים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il