1מערבבים בקערה את פירורי הלחם, מרק העוף, הקטשופ, הביצים, המלח, הפלפל השחור וההודו הטחון. מעבדים רק עד לקבלת עיסה אחידה וצרים 16 קציצות קטנות ושמנמנות (בקוטר של לחמנייה קטנה).
2מחממים במחבת גדולה 2 כפות מהשמן ומטגנים את הקציצות עד הזהבה, כ-4 דקות מכל צד. כדי לבדוק, חוצים קציצה אחת בזהירות, אם היא כבר לא ורודה במרכז, היא מוכנה.
3להרכבה: פורסים את העגבניות, מרפדים מחצית מחצאי הלחמניות בעלי החסה,מניחים עליהם את ההמבורגרים ומכסים בפרוסות העגבנייה. ניתן להוסיף גם פרוסות בצל סגול. יוצקים קטשופ, סוגרים ומגישים.
* המתכון מתוך האתר החדש של איילת הירשמן, הכולל מתכונים, טיפים והמלצות.