
תבשיל בשר עם עריסה ועם גזר לבן וכתוםשילוב מופלא של טעמים, צבעים וניחוחות![]() צילום: עודד קרני |
העריסה היא רסק פלפלים יבשים מתובל, אפשר לקנות מוכן אבל הביתי, כרגיל, הרבה יותר מוצלח ויכול להישמר תקופה ארוכה מאד במקרר. המצרכים :
אופן ההכנה:שמים את השמן בסיר כבד וכשהוא חם מכניסים פנימה את הבשר, ממליחים ומפלפלים, משחמים יפה סביב סביב מוציאים מהסיר. שמים בסיר את שני סוגי הגזר, מלח ופלפל ומטגנים תוך ערבוב כדקה. מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים את העריסה. מערבים כדקה. מוסיפים את הבצל, שום התבלינים ויוצקים לסיר את המרק או המים החמים. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כשעתים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |