אוכל
אוכל
מתכוני בשר

שישליק שייטל

עם עבניות, בצלים ותבלינים

|null| פורסם11:38
שיפודים על הגריל (צילום: Ippei Naoi, Istock)
צילום: Ippei Naoi, Istock
Rating:4.213reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 קילוגרם שייטל עגל נקי משומן
  • 1/2 כוס שמן זית עדין
  • 3-4 עגבניות בשלות מגורדות דק על פומפייה
  • 2 בצלים בינוניים מגורדים דק על פומפייה
  • 1 כף פלפל לבן גרוס טרי
  • חופן עלי בזיליקום קצוצים דק
  • מלח ים גס לפי הטעם

אופן ההכנה:

1חותכים את בשר השייטל לקוביות בינוניות, משרים בעגבניות אליהן מוסיפים את שמן הזית והבצלים. 2. מכסים היטב ומשהים כשלוש שעות במקרר. מוסיפים את הפלפל הלבן ועלי הבזיליקום ומשהים עוד כשעה בטמפרטורת החדר. 3. משפדים עם שיפודי מתכת וצולים על גריל פחמים חם. כך בסוף הצלייה, רגע לפני שהבשר מוכן ויוצא מהגריל אפשר להוסיף את המלח הגס (ולא רגע לפני...)

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il