
המצרכים :
למילוי:
אופן ההכנה:1בעזרת סכין חדה, יוצרים כיס במרכז הנתח ולכל אורכו (ניתן לבקש מהקצב שיעשה זאת עבורכם). 2מערבבים את כל חומרי המילוי וממלאים בכיס שיצרנו בנתח האווזית, קושרים את הנתח בעזרת חוט קשירה. 3מושחים את הנתח בשמן זית ומתבלים. 4מחממים תנור לטמפרטורה גבוהה 230 מעלות. מניחים את הנתח במחבת סוטאז' (מחבת גדולה עם שוליים גבוהים) או תבנית צלייה עמוקה וצולים כ-18 דקות להשחמה. מוסיפים את היין לסיר, מנמיכים התנור לטמפרטורה של 175 מעלות, מכסים את הסיר או התבנית וממשיכים לצלות כשעה וחצי. 5מוצאים מהתנור וממתינים לפחות 10 דקות לפני שפורסים את הנתח. 6מומלץ להגשה עם סלט ירוקים חמים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |