אוכל
אוכל
מתכוני בשר

בשר עם במיה

קוביות בשר עסיסיות עם שלל ירקות ברוטב אדום ועשיר של עגבניות, פפריקה, כמון וסילאן

|קצת מזה וקצת מזה, הוצאת ליתם| פורסם16:57
בשר עם במיה (צילום: קובי בכר, קצת מזה וקצת מזה, הוצאת ליתם)
צילום: קובי בכר, קצת מזה וקצת מזה, הוצאת ליתם
Rating:4.873reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 2 ק"ג בשר בקר לגולש

  • 1 בצל קצוץ
  • 1 פלפל חריף קצוץ (לשיקולכם)
  • 1 פלפל ירוק שלם קצוץ
  • 1 גמבה קצוצה
  • 1 שקית במיה קפואה
  • 1 קופסת עגבניות מרוסקות
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף כמון
  • 1-2 כפות סילאן
  • 1 כף ציר בקר או 1 אבקת צלי או מרק עוף
  • שמן זית
  • פלפל שחור
  • מלח
  • מים עד לכיסוי הבשר

אופן ההכנה:

1מרככים את הבצל והפלפלים בסיר עם שמן.

2מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-10 דקות.

3חותכים את הבשר לקוביות ומטגנים בנפרד במעט שמן זית.

4מעבירים לסיר עם הירקות.

5מוסיפים את אבקת המרק והתבלינים.

6מוסיפים את המים ומבשלים כ-30 דקות.

7מוסיפים את הבמיה ומבשלים כשעה נוספת או יותר, עד לריכוך טוב של הבשר.

8טועמים ומוסיפים לפי הצורך תיבול ומים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il