
קציצות בשר וחציליםקציצות בשר עם חציל מגורר בתערובת - טעים, עסיסי ופשוט להכנה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הרוטב: מטגנים בסיר רחב את הבצל בשמן קנולה כ-3 דקות. מוסיפים את פרוסות החציל ומטגנים 5 דקות נוספות. מערבבים ומוסיפים את המצרכים לפי הסדר. מבשלים על אש נמוכה, ובינתיים מכינים את הקציצות. 2מערבבים בקערה את מרכיבי הקציצות. מרטיבים מעט את הידיים, יוצרים קציצות ומכניסים לתוך הסיר. 3מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות. 4מגישים מעל אורז או פירה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |