1 ממיסים בקלחת את השוקולד והחמאה.
2 שופכים את אבקת הסוכר לכלי נפרד ומערבבים לתוכה את תערובת השוקולד המומס.
3 מוסיפים ביצים, חלמונים, קמח, מלח והל.
4 מערבבים היטב ויוצקים לתבניות סופלה.
5 אופים את עוגות הסופלה ב-190 מעלות למשך 7-11 דקות – שימו לב, אסור לאפות יותר מדי, כי אז הסופלה יהפוך לסתם מאפין.
6 מקציפים שמנת מתוקה עם יוגורט עזים ודבש.
7 הקונפי: יוצקים לתוך קלחת חמאה מזוקקת ומבשלים בתוכה את פלחי האננס על אש נמוכה מאוד (אסור שהחום יעבור את ה-60 מעלות).
8 מניחים פלח אננס על צלחת הגשה. על הפלח מניחים את הסופלה ומהצד "משליכים" כף גדושה של קציפת יוגורט.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים