
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר שמים מעט שמן זית ומטגנים את הפיסטוקים למשך דקה בערך ואז מוסיפים את הבשר הטחון 2מערבבים עד שהבשר מבושל. 3מוסיפים מלח ופלפל ומעט בהרט. מניחים בצד לכמה דקות. 4את הפרגית מרדדים בעזרת נייר צלופן עד לקבלת בשר משוטח. את המלית מכניסים לעוף, סוגרים ומניחים על נייר אפייה על מגש. מורחים את העוף ב סילאן ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות למשך 20 דקות. 5בסיר קטן שמים שמן זית ומטגנים את הבמיה למשך שתי דקות. מוסיפים שן של שום ושתי עגבניות מיובשות. 6ממשיכים לערבב. מוסיפים רוטב עגבניות ומעט ציר של עוף ומשאירים לרתיחה. מוסיפים מלח ופלפל. 7יש לשטוף במים ולסנן את הפריקה (גריסים) .שמים מעט שמן זית בסיר קטן .מוסיפים את הפריקה. מערבבים למשך שלוש דקות בערך ומוסיפים כוס מציר העוף, מלח ופלפל. סוגרים בנייר כסף למשך עשר דקות. 8את העוף חותכים לשניים, מניחים על הפריקה ומוסיפים מעט במיה . ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |