אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סטייק פרגית ממולא בבשר טחון ופיסטוקים על מצע פריקה

מנה מעולה ועסיסית המוגשת על מצע גריסים ברוטב עגבניות ושום. קל להכנה וטעים בטירוף

|מאסטר שף| פורסם20:33
סטייק פרגית (צילום: אנטולי מיכאלו,  יחסי ציבור )
צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור
Rating:55reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 2 סטייק פרגית (150 גרם)
  • חצי כוס פריקה
  • חצי כוס במיה
  • עגבניות מיובשות
  • רוטב עגבניות (רוטב קנוי בצנצנת)
  • שן שום
  • מלח
  • פלפל
  • בהרט
  • ציר עוף
  • כף סילאן
  • שמן זית
  • כוס פיסטוקים
  • בשר טחון של עגל ושומן כבש למילוי

אופן ההכנה:

1בסיר שמים מעט שמן זית ומטגנים את הפיסטוקים למשך דקה בערך ואז מוסיפים את הבשר הטחון

2מערבבים עד שהבשר מבושל.

3מוסיפים מלח ופלפל ומעט בהרט. מניחים בצד לכמה דקות.

4את הפרגית מרדדים בעזרת נייר צלופן עד לקבלת בשר משוטח. את המלית מכניסים לעוף, סוגרים ומניחים על נייר אפייה על מגש. מורחים את העוף ב סילאן ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות למשך 20 דקות.

5בסיר קטן שמים שמן זית ומטגנים את הבמיה למשך שתי דקות. מוסיפים שן של שום ושתי עגבניות מיובשות.

6ממשיכים לערבב. מוסיפים רוטב עגבניות ומעט ציר של עוף ומשאירים לרתיחה. מוסיפים מלח ופלפל.

7יש לשטוף במים ולסנן את הפריקה (גריסים) .שמים מעט שמן זית בסיר קטן .מוסיפים את הפריקה. מערבבים למשך שלוש דקות בערך ומוסיפים כוס מציר העוף, מלח ופלפל. סוגרים בנייר כסף למשך עשר דקות.

8את העוף חותכים לשניים, מניחים על הפריקה ומוסיפים מעט במיה .

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il