מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מאפה פילו עם בצל מקורמל

כשאנחנו רואים מתכון מהסוג הזה - מתחשק לנו מיד לנסות. הוא לא מסובך להכנה ולא דורש ידע מקדים באפייה, פשוט לביצוע ונראה מיליון דולר. כמעט לא נעים להודות כמה זה קל! הכי חשוב: אל תתעצלו בקרמול הבצל

|אוכל טוב, mako| פורסם07:00
מאפה פילו עם בצל מקורמל (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חבילת בצק פילו (6 דפים)
  • 4 בצלים, פרוסים דק
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 ענפי תימין

לקישוט:

  • שומשום

אופן ההכנה:

1מטגנים במחבת עם שמן זית על חום בינוני את הבצלים עד שהם משחימים ורכים (להקפיד לא לשרוף, אלא להשחים אותם לאט לאט). מתבלים במלח, תימין ופלפל, ומצננים.

2משמנים היטב 6 דפי פילו ומקווצ'צ'ים אותם אחד אחד. מניחים את כל העלים בתבנית (קוטר 20/22 ס"מ) אחד מעל השני, כך שהקצוות נשארים מחוץ לתבנית.

3מחממים תנור ל-180 מעלות.

4מניחים מעל הדפי פילו את הבצלים המקורמלים. מקשטים את הקצוות של דפי הפילו בשומשום ומכניסים לתנור לרבע שעה או עד שהפילו שחום.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il