אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

טרטר סלמון טרי וסלמון מעושן בקרם דבש וג'ינג'ר

מנה ראשונה קלילה, אלגנטית ומענגת

|mako| פורסם15:32
טרטר סלמון ברטבים אסיאתים (וידאו WMV: mako)
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

טרטר סלמון

  • 600 גרם פילה סלמון טרי
  • 450 גרם סלמון מעושן
  • 3 כפות ממרח חזרת מוכן
  • 2 כפות עירית קצוצה
  • מלח
  • פלפל

קרם ג'ינג'ר ודבש

  • 150 גרם שמנת מתוקה
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 2 כפות קרם פרש /שמנת של פעם (שמנת חמוצה עם אחוזי שומן גבוהים 27% לפחות)
  • 2 סנטימטר שורש ג'ינג'ר מגורר
  • 2 כפות דבש
  • מלח

אופן ההכנה:

1קוצצים את הדגים לקוביות קטנות, מניחים בקערה, מערבבים עם החזרת, העירית, המלח והפלפל ומניחים בצד לרבע שעה. 2. הכנת הקרם: מקצפים קלות את השמנת המתוקה בעזרת מטרפה ידנית. 3. בקערה נפרדת, מערבבים את המיונז, מיץ וקליפת הלימון, השמנת החמוצה והג'ינג'ר. מוסיפים תוך בחישה את השמנת הטרופה. ההגשה במרכז צלחת ההגשה, מניחים רינג אותו ממלאים בקוביות הדג, בעזרת כפית יוצקים סביב מעט מהרוטב. מפזרים מעל מעט עירית קצוצה ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il