
פיצה ביתית מהירה בלי לישהאנשים יכולים להסתובב שנים עם מתכון לפיצה ולהיות בטוחים שהוא הכי טוב בעולם. גם אנחנו חשבנו בדיוק אותו דבר, עד שנתקלנו בפיצה הזאת מהבלוג של שי ברנדס, ואחרי ביס אחד החלטנו להישבע לה אמונים![]() צילום: שי ברנדס |
המצרכים :לבצק:
לרוטב:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הבצק עם הידיים במשך כדקה עד שנוצר בצק דביק וחלק (אין צורך ללוש). 2מטפטפים כמה טיפות מים על תבנית התנור כדי שנייר האפייה יידבק אליה. מניחים את נייר האפייה ומשמנים אותו ידנית בשתי כפות שמן קנולה. 3משטחים את הבצק בתבנית בידיים רטובות. 4מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ומורחים על הבצק בעזרת כף, ממש עד השוליים, תוך כדי מתיחה של הבצק עם הכף עד לקצה התבנית. 5מכינים תא התפחה בתנור כבוי וקר: בתחתית התנור שמים תבנית מתכת או קערה ומוזגים אליה מים רותחים. במדף התחתון, מעל המים הרותחים, שמים תבנית תנור ריקה (כדי שלא יהיה מגע ישיר בין האדים לפיצה התופחת). במדף מעליה שמים את תבנית הפיצה. 6סוגרים את דלת התנור וממתינים שעה, עד שהבצק תפוח ואוורירי מאוד. 7מחממים תנור ל-250 מעלות. 8מפזרים מעל הרוטב את הגבינה, מוסיפים כל תוספת שתרצו (זיתים, אנשובי, פרוסות עגבניות שרי או סלמי, אם לא אוכלים כשר) ואופים במצב טורבו במשך 20 דקות. ברגע שחלקה התחתון של הפיצה השחים מעט, היא מוכנה להגשה. ללקק את האצבעות ולאחר מכן את התבנית|צילום: שי ברנדס![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |