1 מתחילים עם הבסיס: שמים בקלחת רחבה חלב עם סוכר וחמאה. מביאים לרתיחה על להבה נמוכה. מוסיפים את הסולת ומערבבים עד הסמכה. מורידים מהאש.
2 מעבירים את בסיס הסולת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים לשכבה אחידה. מכניסים למקרר לשעה, לקירור והתייצבות.
3 מכינים את הקרם: מקציפים את כל המרכיבים במיקסר לקבלת קצפת יציבה.
4 משטחים את הקצפת על בסיס הסולת ומכניסים לקירור לפחות ל-4 שעות. לאחר שהעוגה התייצבה מקשטים אותה בפיסטוקים.
5מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בקלחת את המים, הסוכר ומי הוורדים.
6 פורסים את העוגה לריבועים ומגישים כל פרוסה עם מעט סירופ סוכר מעל.
קינוח לילות ביירות של עדיקוש | צילום:
עדי קלינהופר, mako אוכל
לבלוג של עדיקוש
לעמוד האינסטגרם המהמם שלה
** העוגה תישמר בקופסה אטומה במקרר במשך 3 ימים.