1מקלפים את כל ירקות השורש. שמים מעט שמן זית במחבת חם ומסחררים את הירקות בכף עץ על אש בינונית עד שמזהיבים. מניחים בצד.
2משפדים אתשוק הטלהעל ענפי השומר ומחברים הכל בחבל.
3מחממים שוב את המחבת ומוסיפים מעט שמן זית. מזהיבים את המבנה שיצרנו משני הצדדים.
4מוסיפים את ירקות השורש, עגבניות חצויות, פקעת השום, רוזמרין, מרווה וכל שאר המרכיבים. מוסיפים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה. מסירים קצף.
5מכסים את המחבת בנייר אפייה ומעליה ניר כסף ומכניסים לתנור שחומם ל- 180 מעליות למשך שעתיים.
6לאחר שעתיים מורידים את הטמפרטורה ל- 150 מעלות, מסירים את העטיפות וצולים עד שהכל מזהיב והנוזלים מצטמצמים לגובה 0.5 ס"מ. בדקות האחרונות מלחלחים את הבשר עם הנוזלים.