
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1יוצקים לסיר בינוני כשני סנטימטרים מים ומרתיחים על אש קטנה. 2יוצרים אמבט אדים ומניחים על גבי הסיר קערה. 3ממיסים בקערה את השוקולד, החמאה והמים לתערובת אחידה תוך כדי ערבוב. מכבים את האש ומצננים את התערובת עד שמגיעה לטמפרטורת החדר. 4מערבבים את הברנדי לתוך תערובת השוקולד. 5מערבבים קלות בעזרת מטרפה את החלמונים. 6יוצקים את החלמונים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב. 7מקציפים את החלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות גבעות קצף רכות. 8מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים עד שנוצר קצף רך אך יציב. 9מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד. 10יוצקים לקעריות ומצננים במקרר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |