
סלט חם וצבעוני של שעועית שחורהאז קיץ או חורף בחוץ? אם גם אתם מבולבלים כמונו, אולי הסלט הבא יעשה לכם קצת סדר, לפחות בבטן: אווירה מקסיקנית פיקנטית, סלט מהמם עם צבעים נהדרים שעובר גם חם וגם בטמפרטורת החדר![]() צילום: אסף רונן, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את השעועית בסיר עם הרבה מי ברז כ-50 דקות עד לריכוך. מסננים היטב ומניחים בצד. 2מחממים היטב מחבת רחבה ומוסיפים את שמן הזית. 3מוסיפים את רצועות הבצל וחצאי העגבניות ומקפיצים בשמן כ-2-4 דקות. 4מערבבים בקערה קטנה את השום, הצ'ילי, המלח ומיץ הלימון. 5מוסיפים למחבת את השעועית ורצועות הפלפל הקלוי ומערבבים היטב. 6מוסיפים את תערובת הלימון, הצ'ילי והשום. מקפיצים ומכבים את הלהבה. 7מוסיפים את האבוקדו והכוסברה ומגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |